13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Tânăra din R. Moldova angajată la o prestigioasă companie din Marea Britanie

Mariana Plămădeala are 29 de ani, este originară din orașul Ialoveni. Tânăra este stabilită de 3 ani în Marea Britanie, dar a plecat de acasă de la vârsta de 18 ani pentru a-și face studiile în Franța.

În prezent, deține postul de Inginer Sisteme Calitate și Producție pentru cel mai mare furnizor de scaune pentru automobile din lume, Adient. Fiecare al doilea automobil în lume are scaune produse de Adient.

Pe lângă asta, este și reprezentantul deputatului Partidului Mișcarea Populară Diaspora Doru Coliu în sânul comunității românești din Marea Britanie și Irlanda.

- Advertisement -

Mariana Plămădeala a acceptat să împărtășească din experiența ei de viață, în cadrul unui interviu pe blogul elenarobu.md, pentru a inspira și alți tineri să își urmeze visele.

Întrebată dacă va merge la alegerile din 2018, Mariana Plămădeală a explicat de ce este necesar să se prezinte la secția de votare.

Bineînțeles că voi ieși la alegeri. Indiferent ce sistem ni s-a impus, noi trebuie să luptăm pentru ca țara noastră să iasă din impas. Este datoria fiecărui cetățean al RM să se implice, dar din păcate marea majoritate a celor plecați nu sunt interesați să facă acest lucru și, de fapt, nici nu le pasă”, a precizat tânăra.

Despre curajul de a-și urma visele aflați în interviul acordat de Mariana Plămădeală pentru blogul elenarobu.md.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: