17.3 C
London
Saturday, June 25, 2022
17.3 C
London
Saturday, June 25, 2022

Tânără din Marea Britanie, răpită la vârsta de 15 ani și ținută prizonieră timp de 12 ani

Răpită din fața unui magazin pe când avea doar 15 ani, o tânără din Marea Britanie a fost ținută prizonieră și timp de 12 ani a fost violată în repetate rânduri și forțată să facă nu mai puțin de opt avorturi.

Cazul a fost descris de un membru din Camera Lorzilor ca fiind unul dintre cele mai grave abuzuri sexuale comise în Marea Britanie.

Sarah a fost răpită din apropierea unui supermarket pe când avea doar 15 ani, iar membrii unei rețele au obligat-o să se căsătorească de două ori, notează The Sun.

- Advertisement -

Fata a povestit, pentru Daily Mail, că a fost violată a doua zi de Jerry, bărbatul despre care susține că a luat-o cu forța de pe stradă.

„M-am ferit de el și mi-a fost frică. Am fost mânioasă, m-am simțit mizerabilă și dezgustată după ce a terminat’, a mărturisit ea.

Sarah a povestit că a fost abuzată sexual în repetate rânduri cât timp a fost ținută prizonieră. Mai mult, a fost forțată să muncească prin gospodărie și să poarte îmbrăcăminte islamică.

Ulterior, tânăra a aflat că fusese căsătorită cu individul care o răpise. Jerry chiar i-a arătat certificatul de căsătorie islamic, semnat de un imam de la o moschee din localitate.

Mai mult, Sarah susține că era sedată în fiecare zi. A rămas însărcinată de opt ori și de fiecare dată a fost obligată să facă avort.

După ce a evadat, a fost forțată să căsătorească din nou cu un bărbat pe care îl cunoscuse în acea zi.

Părinții ei au spus că au încercat să alerteze Poliția de nenumărate ori și acuză autoritățile că nu ar fi luat măsuri pentru ca fiica lor să fie găsită.

Sarah a reușit să evadeze la doar câteva zile după a doua căsătorie și a fost nevoită să se mute în altă regiune a țării pentru a nu mai fi găsită de membrii rețelei.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: