10.9 C
London
Monday, November 8, 2021
10.9 C
London
Monday, November 8, 2021

Tânăr român a fost împușcat în piept la doar două zile după ce a ajuns la Londra

Ionut Lazar, in varsta de 28 de ani, a fost impuscat mortal, la doar doua zile dupa ce a venit in Marea Britanie. Iata intreaga poveste.

Ionut Lazar a fost gasit decedat, intr-un apartament din vestul Londrei, pe strada Askew, din districtul londonez Shepherd’s Bush, sambata noaptea in jurul orei 2.40am. In urma unei examinari post-mortem s-a stabilit ca tanarul a murit din cauza unei rani de la nivelul pieptului, cauzata de un glont.

Toată presa din România  a prezentat, zilele trecute cazul dramatic al tânărului român de 29 de ani, din Mehedinți, care venise în Marea Britanie, pentru căutarea unui loc de muncă.

- Advertisement -

Potrivit vecinilor, in apartamentul crimei ar fi avut loc activitati de trafic de droguri. Deocamdata politistii britanici au arestat, doar un adolescent in varsta de 18 ani, insa conform express.co.uk, se pare ca ar fi vorba despre mai multi atacatori.

O anchetă făcută de cei de la stirileprotv.ro arată că lucrurile nu stau chiar așa și că tânărul român de 29 de ani era un angajat model care era respectat atât de prietenii cât și de șefii săi. Patronul firmei de pază la care lucra, în Timișoara,a declarat pentru jurnaliști că Ionuț a plecat în Marea Britanie pentru un trai mai bun și că trei ani de zile tânărul nu a creat nici o problemă, ceea ce nu-i puțin. Patronul susține că vestea morții lui Ionuț i-a lovit pe toți foștii colegi ai acestuia ca un șoc deoarece tânărul a fost extrem de apreciat la locul său de muncă.

Chiar dacă presa a speculat o posibilă legătură a românului cu traficul de droguri, deoarece în apartamentul în care locuia și a fost găsit împușcat s-a găsit o substanță pudră albă, poliția a precizat clar că încă nu se cunosc motivele exacte și contextul în care românul a fost asasinat.

În timp ce poliția a reținut și interogat deja un suspect în vârstă de 18 ani în acest caz, reprezentanții legii fac apel în continuare la populație pentru a da informații suplimentare despre această crimă, în cazul în care au existat martori oculari sau persoane care cunosc elemente conexe anchetei.

Prietenii lui Ionuț Lazăr s-au mobilizat și au început să strângă bani pentru a reuși să aducă acasă trupul tânărului, deoarece familia sa nu dispune de resursele necesare pentru a plăti repatrierea acestuia.

Autoritatile nu au oferit mai multe detalii, ancheta fiind in plina desfasurare. Daca cineva poate oferi mai multe informatii de ajutor in acest caz este rugat sa sune la numerele de telefon: 0208 721 4805 sau 0800 555 111.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: