9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Tânăr eminent român,în vârstă de 28 de ani, spânzurat la Londra

Fiul unui procuror din Gorj, Dan-Tiberiu Sbircea, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit spânzurat la Londra.

Mama lui, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, a confirmat moartea şi susţine că fiul ei şi-a luat zilele din cauza profesorilor de la master, Tiberiu fiind la studii în Londra. Femeia se află acum în Anglia şi se ocupă de repatriere.

Prima oara in viata mea când simt că pământul îmi fuge de sub picioare. Vicepresedintele PNL Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu Sbircea a incetat din viata. Si abia si-a terminat PhD-ul la Imperial College”, a scris pe Facebook un prieten de-al lui Tiberiu, arată Gorj Domino.

- Advertisement -

Dan-Tiberiu Sbîrcea, un tânăr din Gorj, care plecase la studii în Londra, a murit, luni, în condiţii deocamdată necunoscute.

El îşi luase recent doctoratul la Imperial College.

Tânărul care a copilărit la Târgu-Cărbuneşti s-a mutat din oraş după absolvirea clasei a opta. Acum, apropiaţii săi au cerut ajutor pe reţelele de socializare pentru a face rost de bani pentru repatriere.

A reprezentat cu cinste România ca Olimpic Internațonal la Chimie. Deținea chiar și un record mondial în domeniul Neuroștiinței. România a pierdut o mare valoare

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: