Tanar din Marea Britanie condamnat pentru că a copiat un film

anunturiuk.com Tanar-din-Marea-Britanie-condamnat-pentru-că-a-copiat-un-film
[quote_box_center]Un tânăr din Marea Britanie a fost condamnat la 33 de luni de închisoare după ce a înregistrat filmul “Fast & Furious 6” în timpul proiecţiei acestei pelicule într-un cinematograf din Marea Britanie.[/quote_box_center]Philip Danks a înregistrat al şaselea opus din franciza “Fast & Furious ” în timpul proiecţiei filmului într-un cinematograf britanic, a publicat copia peliculei pe internet şi apoi a produs, distribuit şi vândut mai multe copii ale lungmetrajului, relatează screendaily.com.

Incidentul s-a produs pe 17 mai 2013, atunci când Philip Danks a mers în cinematograful Shawcase din oraşul britanic Walsall şi a folosit o cameră video pentru a înregistra acest blockbuster produs de Universal Pictures în prima zi de proiecţii a filmului.

Danks a încărcat copia filmului pe internet în ziua următoare, iar aceasta a fost descărcată apoi de peste 700.000 de ori. La cinci zile după comiterea infracţiunii, Philip Danks a fost arestat de poliţia din West Midlands.

Moartea actorului Paul Walker, decedat într-un tragic accident de automobil la sfârşitul anului 2013, a cauzat întreruperea temporară a filmărilor pentru următorul opus din serie, “Fast & Furious 7“, care va fi lansat pe marile ecrane pe 10 aprilie 2015.