9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Tânăr căutat de autorităţile din Marea Britanie arestat la Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un tânăr cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, pe numele căruia autorităţile din Marea Britanie emiseseră un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a persoanei, pe teritoriul Marii Britanii.

La Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat Pavel V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Marea Britanie pentru săvârşirea unei infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a persoanei, pe teritoriul Marii Britanii‘, precizează un comunicat de presă remis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcejurnalul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: