4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021
4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021

Taberele de romi din Londra revin in tara (video)

Zeci de romi veniți din Londra au aterizat la Otopeni luni după-amiaza, fiind preluați de polițiștii care se asigură că aceștia vor respecta măsurile de carantină. Oamenii legii le-au explicat politicos cum să completeze formularele la revenirea în țară, dar s-au plâns între ei de „mirosul greu” degajat și de dificultatea cu care se exprimă în limba română.

Ia vedeți măi tovarășii mei ce vine aicea”, spune unul dintre oamenii legii căre colegii săi.

Echipa care se ocupă de triaj se adresează romilor, explicându-le cum să completeze formularele:

- Advertisement -

Ați completat formularele? Formularele le-ați completat? Completați formularele! Toată lumea completează formularele. Acolo! Acolo! Formulare! Bagajele mai târziu după formulare! Cine a completat drept înainte, care nu veniți aici!”, le comunică polițiștii.

Între ei însă, se plâng de faptul că cetățenii de etnie romă sunt certați cu apa și cu săpunul: „Ce mai put oamenii ăștia..

Oamenii legii se mai plâng între ei și de dificultatea cu care completează formularele: „Ia uite frate, galacticii! Ia uitați-vă, abecedarul! Cusul de română mă fac acuma!”. Imaginile video au fost filmate la Otopeni luni după amiaza.

Surse din poliție au povestit pentru GÂNDUL.RO că Poliția Română a făcut pregătiri suplimentare pentru a asigura liniștea și ordinea publică în această perioadă.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: