13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Sute de mii de oameni au venit la Carnavalul Notting Hill, unul dintre cele mai mari din Europa

La Carnavalul Notting Hill, unul dintre cele mai mari din Europa, tineri în stare de ebrietate și „iarbă” la vedere printre sutele de mii de curioși ce se adună în fiecare seară.

Sute de mii de oameni au venit şi urmează să vină şi astăzi în vestul Londrei, pentru Carnavalul Notting Hill, locul celebru unde s-a filmat și filmul cuHugh Grant și Julia Roberts în rolul principal. Petrecerea ce tine trei zile aduce în stradă care alegorice, dansatoare, multă băutură, distracție, dar şi comă alcoolică. Cheltuielile pentru Carnaval se ridica la peste un milion de lire.

Dacă ieri atmosfera a fost mai calmă, deoarece duminică a fost rezervată pentru Ziua Copilului, astăzi se aşteaptă ca petrecerea să se încingă. În ton cu Carnavalul, prețurile în zonă au explodat.

- Advertisement -

Toţi participanţii sunt voluntari. Organizatorii spun că anul acesta se împlinesc 50 de ani de când a debutat Carnavalul, una dintre cele mai mari petreceri stradale din Europa. Exact când s-au împlinit 50 de ani nu ştie nimeni. Putea să fie 2014, 2015 și chiar 2016, deoarece londonezii se contrazic când vine vorba de anul naşterii evenimentului. Un numitor comun al tuturor celor intervievaţi: Carnavalul a fost pus în scenă undeva între 1964 și 1966.

Ce rămâne în urma petrecăreţilor e de coşmar: anunturiuk.com Carnavalul-Notting-Hilltone de gunoaie pe străzi. Surprizător, londonezii nu par să se sinchisească şi aruncă fără mustrări de conştiinţă resturile pe jos fără să înmcerce să caute un coş de gunoi.

Petrecăreții au venit pregătiți nu doar cu băutură, ci și cu „iarbă”, iar mulți dintre cei prezenți au preferat să-și lase telefoanele și lucrurile de valoare acasă, hotărâți să se facă praf. Numărul polițiștilor este mare pe străzi, iar pentru această seară se anunță și mai mulți.

Deși este ploaie, se anunță la fel de mulți oameni, dar cea mai tare petrecere dintre cele trei zile de Carnaval, iar tinerii susțin că cel mai bine se bea… in ploaie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: