6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Sute de călători evacuaţi din gara King’s Cross din centrul Londrei

Ofiţeri de poliţie au evacuat joi după-amiază sute de pasageri din staţia King’s Cross din centrul Londrei.

Potrivit Poliţiei Transporturi, un bărbat a fost reţinut sub acuzaţia de deţinere de droguri. Totul s-a petrecut chiar la începutul perioadei de vârf, declanşând panică printre călători. Situaţia a revenit în cele din urmă la normal.

Peroanele au fost rând pe rând redeschise.  Poliţia Transporturi le-a mulţumit pentru cooperare şi răbdare sutelor de călători evacuaţi.

- Advertisement -

Poliţia Transporturi confirmă că mai multe peroane rămân închise pe măsură se ce desfăşoară investigaţii.

Mai mulţi ofiţeri înarmaţi ai Poliţiei Transporturi au intervenit pe principalele peroane din staţia King’s Cross la scurt timp după ora 3 p.m. pentru a verifica mai multe trenuri care soseau

O oră mai târziu, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat cu suspiciunea de posesie cu intenţie de vânzare a unui drog din clasa B. Cercetările sunt în curs de desfăşurare.

Toate trenurile au întârzieri de peste 30 de minute

Un purtător de cuvânt a declarat pentru City AM că poliţiştii au fost chemaţi să intervină în urma unui incident produs la bordul unui tren care venea din nord. Mai multe peroane au fost închise.

anunturiuk.com Sute-de-călători-evacuaţi-din-gara-King's-Cross-din-centrul-Londrei-armedCompania feroviară naţională a scris pe Twitter că serviciile de urgenţă au intervenit în urma unui incident de securitate, fără să facă alte precizări.

Mai mulţi călători au notat pe reţele de socializare că staţia a fost împânzită de forţe de ordine înarmate.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcestiri.tvr

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: