16.3 C
London
Wednesday, October 20, 2021
16.3 C
London
Wednesday, October 20, 2021

Suspendarea zborurilor catre Marea Britanie, a fost prelungita pana pe 15 mai

Noua masura aplicata suspendarii zborurilor cu Marea Britanie, a fost prelungita pana pe 15 mai. Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat luni,27.04.2020 cea de-a 10-a ordonanță militară.

S-a decis să prelungirea măsurii suspendării zborurile spre Austria, Belgia, SUA, Marea Britanie, Olanda, Turcia și Iran, din data de 2 mai până spre 14 mai.”

- Advertisement -

Astfel, s-a dispus prelungirea măsurii de suspendare a zborurilor spre următoarele state: Austria, Belgia, Elveția, SUA, Regatul Unit, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franța și Germania. Măsurile de suspendare vor fi aplicate până pe data de 15 mai.

Am ştiinţă de faptul că începând cu această săptămână, vor exista – ştiu eu, pe surse neoficiale – 3 zboruri destul de consistente cu muncitori sezonieri, evaluările fiind că în următoarele săptămâni vom avea cel puţin vreo 20 de zboruri”, a declarat ambasadorul Dan Mihalache, potrivit News.ro.

Mihalache a precizat că, din punct de vedere al dialogului oficial, o solicitare de aducere la muncă în Marea Britanie a unor cetăţeni români nu a existat la nivelul Ambasadei şi nici la nivelul autorităţilor române, deci ceea ce va urma în următoarele săptămâni excede dialogul guvernamental.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: