9 C
London
Saturday, October 16, 2021
9 C
London
Saturday, October 16, 2021

Supermarketurile din UK interzic cumpărăturile împreună pentru Cupluri și familii

Cuplurilor și familiilor li se interzice să facă împreună cumpărături, de astazi la supermarketuri, scrie Daily Mail.

Regula va fi pusă în aplicare inclusiv de Sainsbury’s, Tesco și Waitrose, pe motiv că magazinele se doresc să reducă cozile și să ajute la distanțarea socială.

- Advertisement -

Supermarketurile le-au amintit britanicilor că familiile și cuplurile nu ar trebui să intre la cumpărături împreună, pentru a ajuta la păstrarea măsurilor de distanțare socială, înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții, în Anglia.

Aldi, Morrisons și Tesco au dat detalii despre orele de cumpărături prioritare pentru persoanele în vârstă și lucrătorii NHS, care rămân în vigoare pe parcursul celor patru săptămâni de restricții.

Sainsbury’s le-a reamintit clienților să vină la cumpărături singuri, ori de câte ori este posibil, în încercarea de a reduce cozile și de a ajuta distanțarea socială în magazinele sale.

Tesco a cerut, de asemenea, ca „o singură persoană din fiecare gospodărie să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile”.

Cei de la Waitrose au adoptat o poziție similară, cerând clienților să „ajute la gestionarea numărului de persoane din magazine, trimițând doar un membru al gospodăriei pentru cumpărături”.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: