12.5 C
London
Friday, October 15, 2021
12.5 C
London
Friday, October 15, 2021

Succes românesc în Anglia, Hunedoreanul care are zeci de angajaţi la Londra

Un hunedorean a reuşit să îşi deschidă o afacere prosperă la Londra. A plecat din ţară în urmă cu 15 de ani şi are acum 67 de angajaţi români la firma specializată în servicii de curăţenie industrială. Recent şi-a deschis la Hunedoara cea mai luxoasă reşedinţă pentru vârstici din zonă.

George Petrovici a plecat din Hunedoara de ani buni de zile. A ales Anglia chiar dacă nu ştia bine limba: „Nu prea mă descurcam cu engleza, am învăţat totul din mers. Nu mi-a fost niciodată ruşine să muncesc, nici acum nu îmi este”, spune bărbatul care a împlinit 50 de ani.

Acum 12 ani s-a gândit să facă un pas înainte şi să-şi deschidă o firmă specializată în servicii de curăţenie industrială. Acum, împreună cu soţia sa, Daniela Petrovici conduce D&P Cleaning Services Londra LTD : „Au văzut că lucrăm bine şi încet-încet au început să aibă încredere în noi, ne-au dat lucrări, ne-am descurcat.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Acum avem 67 de angajaţi români şi, mă credeţi sau nu, lucrăm şi în cele mai luxoase apartamente din Londra”, spune George Petrovici: „Nu vă spun ce am văzut acolo, ce lux este, cum arată locuinţele unor oameni.Şi acum muncesc cot la cot cu angajaţii şi nu mi-e ruşine, chiar mă mândresc cu asta”, spune bărbatul.

Cu banii strânşi în Anglia, soţii Petrovici au reuşit să deschidă la Hunedoara o reşedinţă pentru seniori care şi-a uimit vizitatorii de la primii paşi. „Pentru o lungă perioadă de timp am fost plecată din ţară şi acolo am întâlnit multe persoane care aveau aceeaşi problemă – Vai, părinţii mei sunt trişti, sunt singuri…

Aşa mi-a venit ideea să fac un cămin de bătrâni.

Am reuşit să-mi îndeplinesc un vis – mi-am dorit un loc unde părinţii şi bunicii să se simtă acasă. Sper că am reuşit!”, spune Daniela Petrovici.

Soţii Petrovici nu au dat detalii despre valoarea investiţiei de la Hunedoara, dar se vede clar că au alocat pentru construcţie peste un milion de euro.

Doar unul dintre arbuştii decorativi care împodobesc grădina costă mai mult de două mii de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: