3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Studentii din Marea Britanie sunt implicati in industria sexului

Conform ultimelor studii, unul din 20 de studenti lucreaza in industria sexului, banii castigati fiind suficienti pentru a se intretine pe perioada facultatii.

Locurile de munca in prostitutie, dans exotic si striptis sunt printre cele mai cautate joburi.

Aproape doua treimi dintre tinerii implicati in industria sexului spun ca acest job reprezinta un stil de viata, in timp ce un procent de 56% spun ca fac asta pentru a-si putea plati cheltuielile zilnice.

- Advertisement -

Studiul a fost facut pe un esantion de 6750 de studenti dintre care 5% dintre barbati si 3,5% dintre femei au recunoscut ca au lucrat in industria sexului.

[pull_quote_center]Aproape 22% dintre studentii participanti au declarat insa ca i-a tentat un astfel de job la un moment dat.[/pull_quote_center]

De cele mai multe ori, studentii pastreaza in secret acest lucru, de teama de a nu fi judecati de familie si prieteni. Surprinzator, acelasi studiu arata ca barbatii sunt mai predispusi sa ajunga in industria sexului decat femeile. Ce ziceti de asta?

Daca credeati ca doar banii ii motieaza pe studenti, iata ca putin peste jumatate au declarat ca au intrat in aceasta industrie de curiozitate.

Doamna doctor Tracery Sagar, cea care a condus studiul, a declarat conform dailymail: “Avem acum dovezi clare ca studentii din Marea Britanie sunt implicati in industria sexului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcedailymail

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: