11.8 C
London
Tuesday, December 14, 2021
11.8 C
London
Tuesday, December 14, 2021

Străzi pline de tineri beți criță, în noaptea de Anul Nou in Marea Britanie (video)

Dezmăț pe străzile din Marea Britanie în noaptea Anului Nou! Mulți englezi au sărbătorit în stradă trecerea dintre ani, iar alcoolul sau drogurile n-au lipsit din meniu.

Ca de obicei, s-a băut serios în noaptea de Revelion, lucru care i-a pus pe britanici în ipostaze jenante. Leșinați pe trotuar, lângă mormane de sticle și gunoaie sau împleticindu-se în timp ce erau escortați către duba Poliției, petrecăreții din regat au avut o noapte de pomină.

Înaintând cu greutate, amețiți de alcool, îmbrățișând mașinile de poliție sau puși pe harță atunci când au fost scoși cu forța din localuri – așa au întâmpinat mulți dintre tinerii britanici noul an.

- Advertisement -

În marile aglomeraţii urbane din Marea Britarie, de Revelion s-a lăsat cu orgii pe străzi, arestări şi spitalizări. Milioane de tineri au petrecut în cluburi și baruri, iar mulți au pierdut șirul paharelor golite în noaptea de anul nou. De aici, până la situațiile jenante n-a fost decât un pas. Englezii, femei și bărbați deopotrivă, au fost surprinși fără cunoștință pe trotuare, sprijinindu-se de prieteni sau chiar pierzându-și pantalonii.

O tânără a fost surprinsă întinsă pe jos, lângă mașina de poliție, în timp ce părea că se amuza copios de întreaga situație.

În aceste condiții, poliția s-a văzut nevoită să intervină. 48 de arestari au avut loc doar în Londra, dintre care patru pentru posesie de droguri, iar cinci în urma unor asalturi asupra oamenilor legii.

Numărul apelurilor la ambulanță a fost și el unul ridicat. Serviciile de urgență au primit numai puțin de 1.630 de solicitari din partea britanicilor care au întâmpinat probleme de sănătate pe perioada nopții de Revelion.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceb1

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: