13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Stewardesă din România, condamnată în Marea Britanie pentru trafic de droguri

Alexandra Dobre, în vârstă de 27 de ani, a devenit curier de droguri, după ce și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei de Covid-19. Anterior, ea a lucrat ca însoțitoare de bord în Marea Britanie

Potrivit anchetei, după ce și-a pierdut slujba de stewardesă, Alexandra a cunoscut un bărbat pe rețelele sociale care i-a propus să fie curier de droguri, scrie thesun.co.uk.

- Advertisement -

Tânăra a fost oprită de polițiști, care au găsit șase pachete de droguri în mașina ei. Apoi, ofițerii i-au percheziționat apartamentul, unde au mai găsit alte 81 de pungi cu praf alb. În total, valoarea acestora se ridică la aproximativ 2.500 de lire.

După ce și-a mărturisit fapta, românca a fost condamnată la 28 de luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Avocatul care a apărat-o a declarat Curții din Stoke-on-Trent, că Alexandra s-a mutat în Marea Britanie cu trei ani în urmă.

Ea a lucrat ca însoțitoare de bord pentru mai multe companii aeriene, dar în primăvara acestui an și-a pierdut slujba.

Iubitul ei, pe care l-a cunoscut pe Internet, a convins-o să depoziteze și să transporte droguri, în schimbul unei chirii reduse la apartament.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: