6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022
6.1 C
London
Sunday, January 23, 2022

Spitalul St Mary’s din Londra și-a închis una din secții din cauza unei bacterii

Spitalul St Mary’s din Londra unde Ducesa de , soția Prințului William, va naște cel de-al doilea copil al cuplului, și-a închis una din secții după ce opt persoane au fost infectate cu o bacterie periculoasă.

Cei opt pacienți au fost infectați cu CPE (carbapenemase producing enterobacteriaceae), o bacterie rezistentă la antibiotice care poate duce la infecții letale.

Bacteria poate trăi în sistemul gastro-intestinal al oamenilor fără a provoca probleme, dar devine foarte periculoasă dacă pătrunde în sânge sau în sistemul urinar.

- Advertisement -

Secția este închisă din 15 aprilie, fiind efectuată o dezinfecție. Un purtător de cuvânt al Imperial College Healthcare NHS Trust a declarat pentru The Mirror că [pull_quote_center]din păcate, trei dintre acești pacienți au dezvoltat infecții locale’, precizând însă că ‘toți și-au revenit în totalitate[/pull_quote_center]

Pacienții sunt controlați în continuare, iar unitatea medicală urmează să fie redeschisă în curând.

Aripa Lindo a spitalului londonez, unde trebuie să vină pe lume copilul Ducilor de Cambridge, nu a fost afectată de bacteria CPE, potrivit Daily Mail.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceb1

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: