17.3 C
London
Friday, June 24, 2022
17.3 C
London
Friday, June 24, 2022

Șofer român condamnat pentru încălcarea legii imigrației

Un șofer român a primit doi ani de închisoare după ce a pledat vinovat pentru introducerea în Marea Britanie a unor imigranți albanezi ilegali.

Pe 4 noiembrie, Vasile Viorel Grosu, de 37 de ani, a luat dintr-o parcare din Franța o familie de albanezi, un bărbat și două femei, în camionul său, scrie Express.

Aceștia i-au oferit bani pentru a-i trece în Marea Britanie, însă au fost depistați în urma controlului de la frontiera din Dorset.

Cei trei albanezi au fost descoperiți în partea din spate a tirului condus de român. Ei au fost reținuți și deportați în Albania pe 6 noiembrie 2016.

- Advertisement -

Judecătorul Brian Forster a declarat: “Această țară, ca orice țară, are dreptul de a controla cine poate intra sau nu. Ai făcut asta pentru câștig financiar, iar cei pe care i-ai adus nu îți erau rude, nici măcar nu îi cunoșteai.”

În esență, ai asistat intrarea ilegală în această țară a trei persoane care erau cetățeni albanezi și care nu aveau permisiunea de a intra în Regatul Unit”, i-a spus judecătorul șoferului român.

Grosu a pledat vinovat la acuzația de încercare de a facilita intrarea ilegală în Regatul Unit și a fost condamnat la doi ani de închisoare de către Curtea din Bournemouth.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: