13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Sofer român, condamnat la închisoare după un teribil accident (video)

Un şofer român, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Neamţ, a fost condamnat la închisoare, în Ungaria, după un teribil accident pe care l-a provocat în luna iulie a anului trecut, atunci când trei români au murit.

Potrivit presei din Ungaria, şoferul a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare şi o interdicţie de patru ani de a mai conduce.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Tragedia pentru care bărbatul din Neamţ a fost condamnat la închisoare în Ungaria s-a produs pe 24 iulie 2017, pe autostradă, la numai 20 de kilometri de graniţa cu România.

- Advertisement -

Şoferul se afla la volanul unui microbuz în care se aflau opt pasageri, respectiv şase bărbaţi şi două femei.

Potrivit anchetatorilor, românul ar fi condus microbuzul continuu timp de 44 de ore.

El a plecat din România pe 21 iulie, iar în aproximativ 24 de ore a ajuns în Marea Britanie, acolo de unde a preluat pasagerii.

După ce a ajuns în Marea Britanie, şoferul a dormit o noapte în microbuz, iar a doua zi i-a preluat pe pasageri din Londra şi Dover şi a pornit către România pe data de 24 iulie, la primele ore ale dimineţii.

Potrivit martorilor, şoferul a condus continuu pe drumul către România, iar pe autostrada din Ungaria, la numai 20 de kilometri de graniţă, şoferul a adormit la volan.

Toţi pasagerii dormeau atunci când şoferul a adormit şi a intrat în plin, cu o viteză de aproximativ 95 de km/h, fără să frâneze, într-un TIR parcat.

În urma impactului deosebit de violent, un tânăr de 28 de ani şi cele două femei din microbuz, în vârstă de 41 şi 52 de ani, au murit pe loc.

Ceilalţi pasageri au ajuns în stare gravă la spitalele din zonă şi au primit îngrijiri medicale.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: