18.2 C
London
Wednesday, June 29, 2022
18.2 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Șofer român a murit într-un accident rutier în Anglia

Un şofer din Hunedoara care efectua transporturi de pachete pe ruta România – Anglia, a murit într-un accident rutier în Anglia.

Sâmbătă, soţia lui Florin Hudescu, un şofer din Hunedoara care efectua transporturi de pachete pe ruta România – Anglia, a lansat un apel public pe Facebook pentru găsirea bărbatului plecat joi, din Hunedoara, în penultima sa cursă internaţională din acest an.

Dragi prieteni am o rugăminte, vă rog din suflet pe cei care i-aţi văzut sau aţi vorbit cu Hudescu Mihăiţă Florin şi Onu Crişan, vă rog frumos să mă contactaţi. Din data de 11 decembrie 2020, de la ora 23:30, sunt de negăsit. La ora menţionată mai sus erau în Anglia, în oraşul Newbury”, a fost mesajul soţiei şoferului, publicat sâmbătă şi distribuit de mii de oameni pe Facebook.

- Advertisement -

A doua zi, femeia a primit vestea tragică. Hunedoreanul a murit într-un accident rutier petrecut în noaptea de 12 decembrie, pe un drum din districtul Oxfordshire, după ce camioneta în care se afla ca pasager, alături de un alt şofer român a intrat în coliziune cu un autotren pe o autostradă.

Apoi vestea tragediei a fost confirmată de rudele hunedoreanului.

Dragi prieteni, în calitate de frate al lui Hudescu Mihăiţă Florin, confirm decesul acestuia în accidentul de sâmbătă dimineaţă în UK, zona Oxfordshire. Mulţumim tuturor care au furnizat diverse informaţii aici cât şi în privat”, a informat fratele victimei, Alin Hudescu.

Soţia sa, Elena, a făcut un apel la cei care o pot sprijini pentru repatrierea trupului lui Florin Hudescu.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: