11.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021
11.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021

Sistemul de înregistrare a noului statut de rezident în UK

Lansarea etapei a doua de testare (Private Beta 2), a sistemului de înregistrare a noului statut de ședere al cetățenilor europeni aflați pe teritoriul UK.

Din 01.11.2018, a început etapa a doua de testare (Private Beta 2) a sistemului de înregistrare a noului statut al cetătenilor europeni aflați pe teritoriul UK. În cadrul etapei Private Beta 2 pot aplica pentru obținerea statutului de stabilit/pre-stabilit (settled/pre-settled) în Marea Britanie persoanele care se găsesc în următoarele categorii și situații:

  • se află într-o relație de muncă sau colaborare cu angajatorii menționați mai jos.
  • beneficiază de asistență furnizată de organizațiile menționate la punctele iv si v din Regulile privind imigrarea, citat în cele de mai jos.
Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Aceasta este o fază de testare privată (nu este destinată, la acest moment, publicului larg), astfel încât, în ambele situații, înregistrarea se face doar prin intermediul angajatorilor, respectiv al autorităților locale și organizațiilor menționate.

- Advertisement -

Dacă vă regăsiții în situațiile menționate, este recomandabil să contactați angajatorul, autoritatea locală sau organizația în cauză pentru a obține mai multe detalii cu privire la procedura de înregistrare, precum și pentru a aplica pentru obținerea statutului menționat.

Înregistrarea în faza de testare poate rezulta în obținerea efectivă a noului statut de ședere în UK, acest demers nu reprezintă doar un exercițiu.

Toți cetățenii UE care se vor stabili în Marea Britanie până în decembrie 2020 vor putea să se înregistreze începând cu 29 martie 2019, data la care platform de înregistrare va deveni pe deplin operațională și publică.

Mai multe informații: https://www.gov.uk/guidance/eu-settlement-scheme-pilot-applicant-eligibility#who-is-eligible-for-the-pilot.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: