13 C
London
Thursday, November 18, 2021
13 C
London
Thursday, November 18, 2021

Singurul medic român “fellow of the Royal College of Surgeons” s-a întors în ţară

Demiterea managerului Bogdan Andreescu de la Spitalul Colentina în urma unei avarii a stârnit o amplă campanie de susţinere pentru acesta.

Printre cei care cred că întoarcerea sa ar fi oportună se numără neurochirurgul Horaţiu Ioani, întors în România după ce s-a specializat în Marea Britanie.

Într-o postare pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook, neurochirurgul Horaţiu Ioani scrie că fostul manager al Spitalului Colentina este “de unul dintre cei mai vizionari manageri din România”.

Spitalul în sine are acelaşi ‘suflu’ pe care îl au spitalele din Anglia. Acest lucru se face cu pasiune şi cunoştinţe manageriale de top”, a scris neurochirurgul.

Horaţiu Ioani singurul medic român “fellow of the Royal College of Surgeons” din România, s-a întors în ţară pentru a profesa.

- Advertisement -

Într-un interviu acordat Vocea.biz, Horaţiu Ioani a vorbit despre experienţa sa din Anglia, decizia de a se întoarce şi provocarea la care a răspuns pozitiv. Medicul Horaţiu Ioani nu este singurul care şi-a declarat deschis sprijinul pentru managerul demis Bogdan Andreescu. Colegii săi de la Spitalul Colentina, pacienţi şi cunoştinţe ale doctorului Andreescu au publicat, pe o pagină de Facebook, experienţele pe care le-au avut cu fostul manager.

Gabriela Firea l-a demis pe managerul spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, fiindcă spitalul nu are un contract de mentenanță a sistemului de încălzire, „prin urmare nu și-a îndeplinit obligațiile asumate pentru buna funcționare a instituției”, precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Neurochirurg român întors din Marea Britanie despre managerul demis de la Colentina: “Unul dintre cei mai vizionari

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcevocea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: