29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Simona Halep, rugată să felicite o fană din Anglia, de ziua ei (video)

Trevor Marshall, un bărbat din Anglia, a rugat-o pe Simona Halep, prin intermediul internetului, să-i ureze „La mulți ani” fiicei sale, mare fană a acestui sport, aflată în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Salut Simona Halep, sper că eşti bine în aceste vremuri ciudate. Fiica mea Emily va împlini în curând 12 ani şi fiind în izolare vreau să îi fac ziua cât mai frumoasă posibil. Iubeşte tenisul după cum poţi vedea şi mă întrebam dacă ai putea să îi trimiţi un mesaj de ziua ei? Ar fi un AS”, i-a scris bărbatul tenismenei pe Twitter, pe 14 aprilie, postând și un clip video în care fata sa juca tenis.

- Advertisement -

Deoarece rugămintea nu a primit răspuns, acesta a revenit cu alt clip video, în care cea mică merge pe un monociclu şi ţine duble cu mingea de tenis.

Bună Simona Halep, ţi-am scris pe Twitter şi în urmă cu o săptămână şi te-am rugat dacă poţi face un mic video în care să îi urezi lui Emily, care se află în izolare de ziua ei de naştere. Acum sper că acest clip video, cu ea în timp ce merge pe un monociclu ţine duble cu mingea de tenis, să te facă să îţi dai seama că iubeşte tenisul şi că această urare din partea ta i-ar face ziua de naştere foarte specială”, a scris tatăl fetiţei.

Campioana de la Wimbledon a avut un mesaj pentru fanii ei, pe care i-a rugat să fie optimiști și să se protejeze pe cât posibil, în timpul petrecut în izolarea impusă de pandemia de COVID-19.

Ştiu că e un pic dificil pentru toată lumea această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să putem călători din nou, să joc tenis din nou.

Vă transmit toate cele bune şi bucurați-vă de timpul petrecut acasă”, a fost mesajul Simonei Halep.

Recent, tenismena s-a refăcut după accidentarea la picior care i-a cauzat ceva probleme și a putut să își reia antrenamentele.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: