12.8 C
London
Saturday, January 1, 2022
12.8 C
London
Saturday, January 1, 2022

Simona Halep a fost eliminată din turneul Premier de la Birmingham (video)

Simona Halep a fost eliminată, de Kristina Mladenovic, după un meci dramatic.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a fost eliminată din turneul Premier de la Birmingham, de Kristina Mladenovic, 43 WTA, care s-a impus cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6(7/4).

- Advertisement -

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a oprit în sferturile turneului de la Birmingham, primul său turneu din sezonul de iarbă din 2015. Meciul, care a durat circa o oră și 52 minute, a fost unul cu întoarceri de scor și reveniri spectaculoase. Pentru Simona Halep, care a reușit să revină, în setul al treilea, de la 3-5 și serviciu pentru adversară, finalul partidei a fost unul dramatic.

Românca a fost din nou incomodată de stilul de joc agresiv, cu multe veniri la fileu al Kristinei Mladenovic. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, când s-a impus tot franțuzoaica, astfel că Mladenovic, 22 ani, are acum 2-0 în fața româncei.

Următorul turneu de iarbă este cel de la Eastbourne, tot de categorie Premier, însă Halep va mai evolua direct la Wimbledon, peste două săptămâni.

Pentru participarea în sferturi la Birmingham Halep va primi 16.725 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Românca a câștigat un prim set care nu a fost atât de ușore precum o arată scorul. Spre deosebire de primul set pe care l-a avut cu Klara Koukalova, Halep a avut nevoie să ridice mai mult nivelul pentru a face scor cu Mladenovic.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: