1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Show cu super maşini pe străzile din Londra, unele sunt poleite cu aur (video)

Un miliardar arab a şocat Londra în momentul în care şi-a parcat în faţa hotelului unde s-a cazat cele patru maşini de lux, toate poleite cu aur, cu care a venit în Anglia.

Un tânăr miliardar din Arabia Saudită şi câţiva prieteni de ai lui, au decis să vină în Londra pentru a-şi petrece timpul şi pentru a-şi etala frumuseţile de maşini pe străzile şi aşa ticsite de supercaruri.

Presa britanică scrie că Turki Bin Abdullah vizitează metropola anual şi de fiecare dată vine cu maşini diferite.

- Advertisement -

De regulă, majoritatea supermaşinilor din garajul său sunt de culoare aurie. Mass-media mai specifică că automobilele nu sunt vopsite, ci sunt acoperite cu autocolante.

În ciuda acestui fapt, în acest an tânărul a decis să vină în Londra cu un Mercedes G63 AMG 6×6 (care costă în Marea Britanie cel puţin 370.000 de lire sterline), un Rolls-Royce Phantom Coupe (350.000 £), un Lamborghini Aventador SuperVeloce de toată frumuseţea (350.000 £) şi o limuzină modificată de Mansory, Bentley Flying Spur, în valoare de 220.000 de lire sterline.

Străzile Londrei sunt pavate cu aur“, spune o vorbă din Anglia. Acum, legenda a devenit realitate. Printre autobuzele cu etaj ce plimbă turişti şi printre taxiurile negre, patru autoturisme de lux placate cu aur şi-au făcut apariţia săptămâna aceasta, scrie CNN.com.

În Londra, în cartierele de lux Kensington și Chelsea este interzis prin lege, prin decizii ale consiilor locale, ca posesorii mașinilor sport să tureze motoarele sau să facă curse. Amenzile sunt însă mici pentru asemenea oameni, de doar 1.000 de lire sterline.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceunimedia

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: