10.3 C
London
Friday, April 29, 2022
10.3 C
London
Friday, April 29, 2022

Serviciile consulare din Marea Britanie se vor obtine doar cu programari

Potrivit unui comunicat de presa al Ambasadei Romaniei din Londra, cetatenii romani care au resedinta ori domiciliul in Marea Britanie pot accesa site-ul econsulat.ro pentru a solicita toate tipurile de servicii consulare de care au nevoie.

Serviciile consulare pot fi obtinute in trei pasi relativ simpli. Primul pas este cel de a intra pe site-ul amintit, de a alege serviciul dorit si de a completa datele solicitate cerute in timpul completarii cererii de programare.

Urmeaza pasul doi, in care cererea este analizata. In aceasta etapa, cererea poate fi validata sau trimisa inapoi pentru a fi completata cu datele lipsa.

- Advertisement -

Dupa ce e validata cererea se face efectiv programarea la ziua si la ora dorita.

Pasul trei consta in prezentarea la sediul sectiei consulare pentru a ridica documentul solicitat sau de a face anumite formalitati inainte de a primi documentul respectiv.

In felul acesta se vor evita cozile, iar cetatenii romani din Marea Britanie nu vor mai pierde timp si eventual nu vor mai trebui sa se prezinte in zilele repetate.

De la 1 februarie, sectia consulara va functiona doar pe baza de programare. In cazul in care exista persoane care nu isi pot face programarile online, vor trebui sa se prezinte la sediul Sectiei Consulare din Londra pentru a isi face programarea.

Pe 23 si 24 ianuarie, Sectia Consulara a Ambasadei Romane din Londra va fi inchisa!

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: