19.1 C
London
Thursday, June 23, 2022
19.1 C
London
Thursday, June 23, 2022

Secția Consulară a Ambasadei României la Londra într-un nou sediu

Ambasada României la Londra anunță că începând cu data de 31 august 2020, Secția consulară a Ambasadei României la Londra își va înceta permanent activitatea la sediul din 344 Kensington High St, Kensington, London W14 8NS, urmând a presta, temporar, servicii consulare în clădirea Institutului Cultural Român din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH.

Având în vedere spațiul restrâns și limitările tehnice, la acest sediu temporar, Secția Consulară Londra va efectua cu prioritate solicitările cu caracter de urgență (călătoria în România sau vizitele în străinătate, în scop turistic NU se regăsesc pe lista urgențelor) și va continua soluționarea cererilor pentru documente de călătorie ale căror programări au fost anulate in contextul pandemiei COVID-19 (perioada 16 martie – 30 iunie 2020).

- Advertisement -

La adresa menționată Secția consulară Londra va funcționa până la relocarea în noul sediu care se află în curs de amenajare.

Toate serviciile vor fi efectuate, în continuare, DOAR pe baza de programare prealabilă la adresele de email:

– [email protected], pentru situații de urgență,
– [email protected] pentru titluri de călătorie (în situația documentelor de călătorie pierdute/expirate) respectiv,
– prin sistemul www.econsulat.ro pentru programările anulate anterior în contextul COVID-19.

Pentru situațiile de urgență/ extraordinare, precum spitalizări, decese, accidente, arestări, dispariții, atentate teroriste, cetățenii români pot apela în continuare linia telefonică: 00447738716335.

Atenție! La această linie telefonică NU se furnizează informații legate de serviciile consulare și NU se fac programări! Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă asigurăm că întreg personalul depune toate eforturile pentru ca toți cetățenii români să beneficieze de serviciile consulare solicitate!”, precizează Secția Consulară a Ambasadei României la Londra.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: