29 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Se suspendă zborurile pentru opt ţări din zonele roşii până pe 18 aprilie

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că din această seară de la ora 23.00 se suspendă pentru 14 zile zborurile din ţările spre și dinspre Austria, Elveția, Belgia, SUA, Marea Britanie, Olanda, Turcia și Iran pentru limitarea epidemiei de coronavirus.

De asemenea, în această perioadă, sunt instituite prin Ordonanțe Militare, restricții de zbor și spre și dinspre:

  • Italia – până ‪în data de 20 aprilie 2020‬
  • Spania – până ‪în data de 14 aprilie 2020‬
  • Germania – din data de 08 aprilie 2020‬ se prelungește cu încă 14 zile
  • Franța – din data de de 08 aprilie 2020 se prelungește cu încă 14 zile Zborurile interne, pe teritoriul României, sunt și ele sistate.
- Advertisement -

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda începând cu data de 5 aprilie până pe 18 aprilie inclusiv.

Compania precizează că din cauza restricțiilor din România dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv.

Vezi lista țărilor din zone roșii și zone galbene Clienții companiei vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

De asemenea, compania anunţă că pasagerii pot alege rambursarea banilor integral, care va dura mai mult, și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: