18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Care sunt noile restricții din Anglia, în vigoare de joi.

Persoanelor li se va cere rămână acasă, cu excepția unor motive specifice.

Acestea includ munca care nu poate fi făcută de acasă, îngrijirea copiilor sau educația, exerciții fizice în aer liber, motive medicale, cumpărături esențiale, acordarea de îngrijire persoanelor vulnerabile sau pentru voluntariat și vizitarea membrilor bulei dvs. de sprijin.

Întâlnirea în interior sau în grădinile private nu va fi permisă, dar persoanele se pot întâlni cu o altă persoană dintr-o altă gospodărie afara, in spatiu deschis in loc public. 

Magazinele neesențiale se vor închide, dar poate rămâne deschise pentru livrarea la domiciliu si comenzi online si colectie la sediu (click and collect).

- Advertisement -

Pub-urile, barurile, restaurantele vor trebui să se închidă, dar pot totuși să ofere mâncare la pachet și livrare, excluzând vânzarea de alcool.

Facilitățile de agrement interioare și exterioare, cum ar fi săli de sport și piscine, se vor închide, de asemenea, împreună cu locuri de divertisment și facilități de îngrijire personală, cum ar fi saloane de înfrumusețare.

Lăcașurile de cult se vor închide, cu excepția cazului în care sunt utilizate pentru înmormântări, pentru a difuza servicii religioase, rugăciune individuală, îngrijire formală a copiilor sau servicii esențiale, cum ar fi donarea de sânge sau băncile de alimente.

Șantierele de construcții și locurile de muncă in productie, manufactura pot rămâne deschise.

Nuntile și ceremoniile de parteneriat civil nu vor putea avea loc decât în ​​circumstanțe excepționale, iar înmormântările vor fi limitate la maximum 30 de persoane.

Persoanelor vulnerabile din punct de vedere clinic li se va cere să fie „deosebit de atenți”. 

Ramasul peste noapte, statul in “casa de vacanta“, si vacantele nu vor fi permise in UK sau peste hotare deși există excepții, cum ar fi călătoriile de lucru.

Persoanele sunt indemnate să evite toate călătoriile neesențiale cu transportul privat sau public.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: