13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Se așteaptă cel mai rece week-end din toamna aceasta în Marea Britanie

Vremea din Marea Britanie se va răci considerabil în următoarea perioadă, când meteorologii anunță cel puțin 10 zile cu temperaturi arctice și zăpadă, potrivit Daily Express.

Astfel, vânturile, zăpada și viscolul vor lovi Regatul Unit, ducând temperaturile mult sub zero grade.

Cele mai mari probleme vor fi în Scoția, Irlanda de Nord și în unele părți ale Angliei, unde va fi cod roșu pentru căderi de zăpadă și polei.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

În următoarele șapte zile există risc de vreme rea în Țara Galilor, dar și în centrul și sud-vestul Angliei.

Vânturile arctice vor face ca temperatura simțită să fie de -10 C, în regiunile amintite, după ce în Scoția vor fi ploi torențiale.

Vremea se va răci spre sfârșitul acestei săptămâni, cu o schimbare la un flux nordic de aer arctic așteptat în cursul zilei de vineri”, a declarat Mattehew Box, de la Biroul de Prognoze Meteorologice, citate de Daily Express.

Un front de aer rece va trece peste țară și va aduce ploi și vânt puternic în zonele înalte și este posibilă și căderea de zăpadă în week-end”, a continuat acesta.

De asemenea, se așteaptă vânturi puternice din nord, vineri și sâmbătă dimineață, ce vor duce la îngheț în Marea Britanie. Va fi cel mai rece week-end din toamna aceasta, fiind prima explozie de iarnă de la sfârșitul lunii octombrie”, a mai spus meteorologul.

Noaptea, în acest week-end, termometrele vor coborî mult sub zero grade Celsius în unele regiuni și s-ar putea să avem unul dintre cele mai reci Halloween-uri înregistrate până acum, dar și un Crăciun alb. Sunt așteptate -2 grade Celsius în partea de sud a Marii Britanii și -4 grade Celsius, în nord.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: