13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Scrisoarea lui Dr. Tommy Tomescu adresata prezentatorului Jeremy Clarkson dupa jignirea romanilor

Scrisoarea lui Dr. Tommy Tomescu adresata prezentatorului Jeremy Clarkson dupa jignirea romanilor.

Stimate Jeremy Clarkson,

Te contactez cu privire la recentul tău rol în care întruchipezi un rasist retardat închistat în fosta gândire colonialistă britanică, în care ființele umane fără origini britanice erau folosite drept componente, componente care ar trebui păstrate într-o zonă septică.

- Advertisement -

Știu că persoanele rasiste nu dețin toate informațiile sau nu sunt capabile să proceseze informațiile, astfel că voi încerca să explic cu răbdare câteva lucruri înspre personajul tău.

Limba română este a doua cea mai vorbită limbă în birourile de la Microsoft, după cum precizează Adjunctul Secretarului de Comerț al USA, Bruce Andrews, în mai 2015.

Printre cei 200 de programatori de la Microsoft care au testat versiunea Windows 2000, în jur de 40 de experți erau angajați români.

România este cotată pe locul șase mondial în competența profesională și pregătire intelectuală în tehnologia cibernetică, conform Brainbech, precedând Regatul Unit, a cărui populație este de 3,2 ori mai mare decât a României.

Românii au fost pe locul trei la numărul de experți cibernetici, care lucrau în Germania, încă dinainte să fie România integrată în UE, conform Agenției de Ocupare a Muncii.

Românii, ca și oricare alți imigranți, ar putea fi folosiți de noua țară de rezidență ca forță de muncă brută sau pot fi folosiți pentru a crea noi tehnologii avansate, dacă guvernele și companiile din țara respectivă de rezidență sunt sufficient de inteligente pentru a fructifica potențialul acestora.

Guvernul american și cel german, împreună cu companiile, o fac destul de bine și acesta este unul din motivele pentru care mașinile conduse fără șoferi din USA și Germania sunt mai avansate decât cele din alte țări.

Comentariul tău evidențiază caracterul personajului tău, capacitățile sale limitate și sunt rasiste către inginerii britanici, fiindcă sugerezi că mințile lor le permit doar să plaseze o ființă umană într-un tanc vechi septic.

Noi cunoaștem starea nefericită a majorității industriei inițiale de automobile a Marii Britanii, care a fost cumpărată de companii străine, din cauza eșuării, în comparație cu industriile din Germania și SUA, dar nu credem că este corect ca tu să generalizezi asupra întregii industrii a vehiculelor din Marea Britanie.

                Preconcepțiile tale nu vor ajuta industria britanică a vehiculelor să se redreseze.

Cu sincere regrete,

Dr. Tommy Tomescu, DMD

Președinte Executiv/Vice Președinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni

Co-Președinte al Aliantei Impotriva Discriminarii Românilor și Bulgarilor

Director al Centrului Comunitar Român din Londra

Telephone: +44 (0) 7985 482 398

[email protected]


Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: