15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022
15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022

Scrisoarea de mulțumire de la Universitatea Cambridge, către un colegiu ploieștean

Din 2015, Maria Alexandra Ivanciu, fostă elevă a Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, studiază ingineria, la prestigioasa Universitate Cambridge, din Marea Britanie.

Și, chiar dacă și-a ales o specializare grea, mai ales pentru o femeie, precum și o instituție de învățământ renumită la nivel mondial pentru standardele sale ridicate, ploieșteanca a reușită să-și uimească dascălii.

anunturiuk.com Scrisoarea-de-mulțumire-de-la-Cambridge,-către-un-colegiu-ploieștean2
Maria Alexandra Ivanciu – sursă foto – Facebook

Conducerea liceului în care a învățat până acum doi ani a primit, recent, din partea profesorilor Alexandrei, o scrisoare de mulțumire, în care dascălii de la Cambridge apreciază pregătirea primită de studenta lor la Ploiești, recunoscând că baza de cunoștințe dobândită aici au ajutat-o să obțină, în regat, rezultate impresionante.

- Advertisement -

Ne bucurăm să primim veşti despre absolvenţii CNMV-işti. În scrisoarea de mulţumire primită de la Universitatea Cambridge am aflat despre rezultatele deosebite ale Mariei-Alexandra Ivanciu, absolventă CNMV, promoția 2015” este răspunsul reprezentanților colegiului ploieștean, la gestul dascălilor de la Cambridge.

anunturiuk.com Scrisoarea-de-mulțumire-de-la-Cambridge,-către-un-colegiu-ploieștean2Și în România, Maria Alexandra Ivanciu s-a numărat, întotdeauna, printre cei mai buni din generația sa.

Ea a avut a treia medie de admitere din județ, 9,98, cu care a intrat la clasa de Mate-info (bilingv engleză) de la CNVM. În 2015, la absolvirea liceului, ea a obținut de asemenea, la Bac, una dintre cele mai mari medii din județ. Cu 9,85, datorită notelor de 10 de la Matematică și Fizică, Alexandra a încheiat liceul pe locul 35 în ierarhia județeană.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: