14.8 C
London
Monday, June 27, 2022
14.8 C
London
Monday, June 27, 2022

Scoțienii Rangers anunță că șefii clubului au decis să-l cumpere pe Ianis Hagi

Ianis Hagi poate fi „cel mai bun transfer din istoria lui Rangers”. Scoțienii anunță că șefii clubului au decis să-l cumpere pe internaționalul român

Toată lumea îl laudă: suporteri, antrenori, jurnaliști, chiar și rivalii fac o reverență în fața lui. Jurnaliștii scoțieni au anunțat, după partidele cu Braga din Europa League, că șefii lui Glasgow au decis să-l cumpere.

- Advertisement -

Ianis Hagi este considerat fotbalistul care a decis calificarea lui Rangers în „optimile” Europa League. A dat două goluri în primul meci cu Braga și a reușit pasa magnifică de la golul din retur.

În acest moment este unul dintre jucătorii- vedetă ai campionatului scoțian.

„Poate fi Ianis Hagi unul dintre cele mai bune transferuri din istoria lui Rangers?”, este titlul dat de rangersnews.uk, care apoi face o analiză a reușitelor fotbalistului român în luna care a trecut de la împrumutul de la Genk.

„Când Rangers a semnat cu Ianis Hagi, în ianuarie, niciun suporter de pe „Ibrox” nu își imagina ce impact va avea acesta în jocul echipei scoțiene. Dar până și cel mai exigent suporter nu are cum să fie critic la adresa românului, care are parte de un start incredibil pentru Rangers.

Românul de 21 de ani și-a arătat clasa, în special în Europa, iar fanii abia așteaptă ca transferul să devină unul permanent, în vară.

Ianis este motivul pentru care Rangers este în optimile Europa League, talentul său inspirând una dintre cele mai mari reveniri din istoria echipei, cu Braga, în tur, mai scrie sursa citată.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: