29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Scandal la Tottenham! Doi jucători s-au filmat în timpul unui antrenament, într-un parc

Tottenham se află în centrul unui nou scandal, după ce jucătorii Serge Aurier și Moussa Sissoko s-au filmat în timpul unui antrenament, într-un parc.

Imaginile vin la două săptămâni după ce antrenorul Jose Mourinho și-a cerut scuze pentru că nu a respectat regulile de distanțare socială și și-a scos fotbaliștii la antrenament, într-un parc londonez.

- Advertisement -

În contextul pandemiei de coronavirus, autoritățile britanice permit cetățenilor să facă activități sportive în grup doar alături de alte persoane care locuiesc în aceeași casă cu ei, însă Serge Aurier și Moussa Sissoko nu locuiesc împreună.

Clipul video făcut în timpul antrenamentului ilegal a fost postat pe Instagram de Serge Aurier, însă a fost șters la scurt timp după ce a primit critici dure din partea fanilor.

Cei doi jucători de la Tottenham au emis, ulterior, un comunicat de presă în care își cer scuze pentru fapta lor.

Noi, ca fotbaliști profesioniști, avem responsabilitatea de a fi modele pentru societate, în mod special în această perioadă grea pentru tot globul. Vrem să ne cerem scuze pentru că nu am dat un exemplu bun! Toată lumea trebuie să respecte restricțiile impuse de Guvern pentru a minimiza numărul de oameni morți în timpul acestei pandemii. Nu putem să mulțumim suficient angajaților NHS (Sistemului Național de Sănătate din Marea Britanie) pentru munca depusă și o să facem donații pentru a ne arăta susținerea față de medici”, scrie în comunicatul semnat de cei doi jucători, potrivit Daily Mail.

Totodată, un purtător de cuvânt al echipei londoneze avertizează că jucătorii vor purta o discuție liderii clubului.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: