7.3 C
London
Sunday, January 17, 2021

S-au pus deja în vânzare bilete pentru cursa regulată Ryanair Oradea – Londra

- Advertisement -

Consiliul Judeţean Bihor informează că s-au pus deja în vânzare bilete pentru cursa regulată Ryanair Oradea – Londra, ce va avea o frecvenţă de trei zboruri dus-întors pe săptămână.

Zborurile Londra – Oradea – Londra debutează în 31 octombrie 2017, informează CJ Bihor şi vor ateriza pe aeroportul Stansted, din apropierea metropolei britanice.

Cât costă biletul Oradea – Londra?

Biletele pot fi deja achiziţionate pe Ryanair. Deși CJ Bihor și reprezentanții Ryanair au anunțat că prețul unui bilet va începe de la 24,99 euro, un bilet la zborul inaugural din 31 octombrie 2017 poate fi cumpărat pe site-ul companiei aeriene cu 40,99 euro. Prețul unui bilet variază în funcție de ziua aleasă, iar zborurile de sâmbăta sunt puțin mai scumpe, 48,99 euro.

Cursele Londra – Oradea – Londra sunt programate în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbătă, începând cu 31 octombrie a.c.

- Advertisement -

În luna martie debutează şi cursele Oradea – Milano (Bergamo) şi Oradea – Barcelona (Girona), fiecare cu o frecvenţă de două curse pe săptămână. Biletele se pot cumpăra de la 9,99 euro/buc. – pentru cursa de Milano, respectiv 14,99 euro/buc.  – pentru Barcelona.

Preşedintele CJ Bihor, Pasztor Sandor informează că se fac eforturi în continuare pentru atragerea de noi destinaţii europene low-cost, în special spre Germania, de pe Aeroportul Oradea, la preţuri avantajoase.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news