11.6 C
London
Sunday, November 14, 2021
11.6 C
London
Sunday, November 14, 2021

S-au întors recent din Irlanda şi şi-au găsit casa spartă de hoţi

O femeie din comuna Frătăuţii Noi a reclamat la poliţie că s-a întors recent din Irlanda, unde a fost plecată din 2014, împreună cu soţul ei, şi şi-a găsit casa spartă de hoţi.

Rodica P., în vârstă de 45 de ani, a depus o plângere la postul de poliţie din comună, povestind că la întoarcerea din străinătate a găsit uşa de la casă deschisă, iar în interior toate bunurile răscolite.

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada 2014-2015, persoane neidentificate au pătruns prin forțarea ușii de acces în locuință, de unde au sustras mai multe bunuri de uz casnic

,se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

- Advertisement -

Din inventarul proprietarilor, a rezultat că au fost furate 60 de spoturi cu bec tip led, un televizor tip plasmă, mai multe pături, lenjerii de pat, prosoape, bibelouri şi o bormaşină, valoarea totală a prejudiciului fiind de 3.500 de euro.

De asemenea, în imobil au fost identificate două canapele şi patru fotolii, acoperite cu imitaţie din piele, care prezentau urme de distrugere, fiind tăiate cu un obiect ascuţit.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: