6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

S-au filmat chiar in timp ce furau dintr-un supermarket din Marea Britanie

Tupeu incredibil al unor români stabiliți în Anglia. Aceștia dau lecții despre cum se fură cu “talent“.

Mândri de isprava lor, conaționalii noștri s-au filmat în timp ce sustrăgeu mai multe produse şi apoi au postat înregistrarea pe internet.

- Advertisement -

Așa se fură, în stilul asta. Intri pe partea aia, ieși pe partea aia. Și facem jumi-juma. Să vă dau o lecție despre cum se fură cu talent“, se aude pe filmare.

“[pull_quote_center]Raftul de ciocolată, lasă mai jos telefonul să vezi firma, să-nebuneşti cu capul. Una, două, trei, patru, cinci. Deci …definitiv. Ce e asta? Ori mai iei, ori nu mai iei. Ori iei, ori nu mai iei. Definitiv. Iei în stilul ăsta pe care ţi-l zic eu. Asta ce e tată, ia? E stilul banana. Banana o bagi aici, ai înţeles? Acum mergem la carne. Ce vrei să manânci puiul meu de aici? Scuzaţi-mă! Aici e o problemă. Venim mâine să mai luăm nişte carne pentru că este miliţia aici. Aşa se fură, în stilul ăsta. Intri pe partea aia, ieşi pe partea aia. Jumi-juma. Ai înţeles? Să moară familia mea, că dacă mai fur de două ori ma duc la puscarie. Ca să ştii. O sa fie vai de… meu daca cad pe sectia asta aici în Anglia la puşcărie, o să fiu terminat[/pull_quote_center]”, descriu scenariul furtului cei doi români.

Întrucat contul de pe rețeaua de socializare este public, polițiștii le vor da repede celor doi hoți de urmă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceprotv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: