18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

S-a decis prelungirea perioadei de izolare pentru toate persoanele care vin în România din UK

În baza Hotărârii Nr. 28 din 11.06.2020 a Comitetului Naţional Pentru Situații De Urgență din cadrul Guvernului României s-a decis prelungirea perioadei de aplicare a măsurii izolării la locuință (timp de 14 Zile) pentru toate persoanele care vin în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

– Prelungirea perioadei de suspendare a zborurilor directe între România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.  

- Advertisement -


Totodată, reamintim celor care călătoresc dinspre România spre UK, că la sosire, conform deciziei autorităților britanice, vor fi obligați să efectueze o perioadă  14 Zile de izolare la o adresă declarată.

Perioada pentru care se aplică aceste măsuri este de cel puțin 2 săptămâni. Lista cu țările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, se actualizează săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00, în vederea introducerii în listă a unor noi țări.

Detalii despre Hotărârea Nr, 28 din 11.06.2020 a Comitetului Naţional Pentru Situații De Urgență din cadrul Guvernului României sunt disponibile pe pagina ambasadei.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: