Ryanair va opera de anul viitor din aprilie curse regulate între Cluj şi Londra

0
48
anunturiuk.com Ryanair-va-opera-de-anul-viitor-din-aprilie-curse-regulate-între-Cluj-şi-Londra

Compania aeriană low-cost Ryanair va opera de anul viitor din aprilie curse regulate între Cluj şi Londra. Aceeaşi companie a decis la începutul acestui an să renunţe la baza operaţională de la Timişoara, dar şi la cursele operate de aici spre Londra, Germania şi Belgia.

Dacă nu de la Timişoara, atunci de la Cluj. Dacă timişorenii nu se mai bucură de serviciile companiei Ryanair spre o serie de destinaţii europene, mai ales spre Londra, de această ultimă destinaţie operată de irlandezi se vor bucura clujenii.

Din aprilie 2018, de pe aeroportul ardelean, cei de la Ryanair vor avea câte trei curse regulate spre aeroportul London Southend, unde au deschis o nouă bază.

Decizia vine în urma unor negocieri de 10 ani, au anunţat reprezentanţii aeroportului clujean. Compania aeriană a anunţat şi lansarea unei promoţii de bilete la 24,99 de euro, pe această rută.

La începutul acestui an, Ryanair a renunţat la cele mai multe zboruri de la Timişoara, menţinând doar cursele spre Bucureşti şi Milano. La scurt timp, compania s-a retras şi de la Craiova şi Oradea.

Motivul renunţării la acel moment a fost anunţat ca fiind slaba performanţă comercială a curselor, deşi cererea pentru rutele respective era destul de ridicată.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here