10.7 C
London
Wednesday, December 29, 2021
10.7 C
London
Wednesday, December 29, 2021

Ruxandra Donose a incendiat Royal Opera House din Londra

[quote_box_center]„The Independent“, despre Ruxandra Donose: „Vocea sa este strălucitoare“[/quote_box_center]

După interpretarea rolului Compozitorului din spectacolul de operă „Ariadna din Naxos“, la Royal Opera House Covent Garden din Londra, mezzosoprana Ruxandra Donose a fost elogiată de presa internaţională. Jurnaliştii publicaţiei „The Independent“, care au apreciat rolul său drept „înflăcărat“, vocea sa fiind „strălucitoare“.

- Advertisement -

„[pull_quote_center]Mezzosoprana română Ruxandra Donose îmbină în mod charismatic lucrurile în rolul Compozitorului, cu o minunată şi pură linie melodică; modul în care Donose combină sunetul ei cu cel al (rolului, n.r.) Zerbinetta al lui Jane Archibald – când realizează că sunt o emoţionantă imagine în oglindă – crează o magie ciudat-delicată[/pull_quote_center]“

„[quote_box_center]Ruxandra Donose a realizat rolul Compozitorului cu deosebită presiune şi greutate, exprimând din plin frustrările sale că planurile pentru operă sunt modificate şi demonstrând că nu este un lucru uşor de realizat[/quote_box_center]“, a scris The Classical Source.

De asemenea, publicaţia The Guardian a notat: „Ruxandra Donose este un Compozitor înflăcărat, vocea sa este strălucitoare“. Totodată, publicaţia The Stage a scris despre devotamentul pasionat şi tonurile bogate pe care mezzosoprana Ruxandra Donose le evidenţiază în rolul său.

În stagiunea urmatoare, Ruxandra Donose este invitată să intepreteze acelaşi rol alaturi de Renée Fleming, la Covent Garden, Londra.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: