2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Românii fură locurile de munca pentru ca accepta salarii mici

Romanii “fura” locurile de munca ale britanicilor pentru ca accepta salarii mai mici, a declarat Tim Aker, lider al partidului de extrema dreapta UKIP din Marea Britanie si proaspat europarlamentar.

[quote_box_center]”Daca salariul tau este de 10 euro pe zi, iar tu poti veni aici sa lucrezi pe salariul minim, 6,31 lire pe ora, asta duce la scaderea salariilor. Indiferent ca vreti sa ne jucam in semantica despre ‘furat’ sau orice, exista o competitie in plus pentru locurile de munca si, cu un milion de tineri someri, ei (guvernantii – n.red.) spun ca economia isi revine. Vi se pare ceva cu care sa se mandreasca Guvernul?”[/quote_box_center]

- Advertisement -

Potrivit europarlamentarului britanic, in varsta de 29 de ani, “depresiunea de pe piata muncii” ii impiedica pe tinerii britanici sa ocupe locurile de munca disponibile.

Inainte de a deschide larg usile (inainte de ridicarea restrictiilor de pe piata muncii din Marea Britanie pentru romani si bulgari – n.red.), inca se ofereau locuri de munca pentru taximetristi, in agricultura, in constructii si asa mai departe.

[pull_quote_center]Sa nu ne imaginam ca nu s-a intamplat asta, pentru ca s-a intamplat. Dar ce s-a schimbat de atunci? Am deschis larg usile si oamenii, din motive perfect valide, fie ca sunt platiti foarte prost si aici sunt platiti relativ bine, iar ei au devenit o optiune ieftina pentru forta de munca[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: