13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Romanii din Marea Britanie jigniti din nou de un politician membru al UKIP

Un candidat la alegerile locale din UK, care se desfasoara in paralel cu alegrile generale, a reusit sa jigneasca un intreg popor prin alegatiile rostite la un miting electoral.

Pe numele sau Ted Bennett, politicianul care candideaza in aceeasi circumscriptie cu seful sau de partid, Farage, a afirmat despre romani ca sunt niste “jeguri umane” pe fata carora se citeste cu usurinta dispretul la adresa britanicilor. Argumentul de-a dreptul socant adus de acesta a fost ca romanii nu vorbesc in engleza atunci cand intra in magazine si isi fac cumparaturile.

[pull_quote_center]Ted Bennett: UKIP candidate brands Romanians ‘scum people‘[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Toate aceste afirmatii se pare ca au fost facute nu numai in fata alegatorilor, ci si in fata unui grup larg de jurnalisti care i-au preluat declaratiile si le-au facut publice.

Acelasi personaj Ted Bennett, sustinea acum cateva zile ca imigrantii care navigheaza pe Marea Mediterana pentru a ajunge in Europa sunt platiti de Statul Islamic pentru a destabiliza Uniunea Europeana in general si Regatul Unit in particular.

Nu mai tarziu de saptamana trecuta, un alt politician membru al UKIP a fost suspendat din partid pentru afirmatii care indemnau la ura rasiala.

Afirmatiile facute de Ted Bennett sunt nu numai ofensatoare, dar demonstreaza cat de nociva a fost campania mediatica la adresa posibilei invazii a emigrantilor romani in Marea Britanie. O campanie facuta doar pentru a atrage cititori pe paginile publicatiilor de scandal, care s-a transformat in programe politice menite sa interzica accesul pe piata fortei de munca din Marea Britanie a lucratorilor romani.

Pare ca britanicii au uitat ca ne-au vandut rusilor pe un servetel si au acceptat fara nici o problema ca sovieticii sa distruga clasa intelectuala si politica a Romaniei postbelice. Si isi permit acum sa ne judece din cauza faptului ca suntem in urma Europei Occidentale din punct de vedere economic si social.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: