7.3 C
London
Saturday, January 16, 2021

Romanii din Marea Britanie jigniti din nou de un politician membru al UKIP

- Advertisement -

Un candidat la alegerile locale din UK, care se desfasoara in paralel cu alegrile generale, a reusit sa jigneasca un intreg popor prin alegatiile rostite la un miting electoral.

Pe numele sau Ted Bennett, politicianul care candideaza in aceeasi circumscriptie cu seful sau de partid, Farage, a afirmat despre romani ca sunt niste “jeguri umane” pe fata carora se citeste cu usurinta dispretul la adresa britanicilor. Argumentul de-a dreptul socant adus de acesta a fost ca romanii nu vorbesc in engleza atunci cand intra in magazine si isi fac cumparaturile.

[pull_quote_center]Ted Bennett: UKIP candidate brands Romanians ‘scum people‘[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Toate aceste afirmatii se pare ca au fost facute nu numai in fata alegatorilor, ci si in fata unui grup larg de jurnalisti care i-au preluat declaratiile si le-au facut publice.

Acelasi personaj Ted Bennett, sustinea acum cateva zile ca imigrantii care navigheaza pe Marea Mediterana pentru a ajunge in Europa sunt platiti de Statul Islamic pentru a destabiliza Uniunea Europeana in general si Regatul Unit in particular.

Nu mai tarziu de saptamana trecuta, un alt politician membru al UKIP a fost suspendat din partid pentru afirmatii care indemnau la ura rasiala.

Afirmatiile facute de Ted Bennett sunt nu numai ofensatoare, dar demonstreaza cat de nociva a fost campania mediatica la adresa posibilei invazii a emigrantilor romani in Marea Britanie. O campanie facuta doar pentru a atrage cititori pe paginile publicatiilor de scandal, care s-a transformat in programe politice menite sa interzica accesul pe piata fortei de munca din Marea Britanie a lucratorilor romani.

Pare ca britanicii au uitat ca ne-au vandut rusilor pe un servetel si au acceptat fara nici o problema ca sovieticii sa distruga clasa intelectuala si politica a Romaniei postbelice. Si isi permit acum sa ne judece din cauza faptului ca suntem in urma Europei Occidentale din punct de vedere economic si social.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news