10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Românii din Londra rugați „insistent” să nu mai „staționeze” pe gardurile vecinilor Consulatului

Românii din Londra rugați „insistent” să nu mai „staționeze” pe gardurile vecinilor Consulatului.

Probabil ca unul dintre cele mai bizare avertismente publice din Londra este gazduit de Consulatul Romaniei din capitala britanica. Pe o bucata de hartie, cineva din personalul institutiei mioritice a printat in clar [pull_quote_center]Va rugam insistent sa nu stationati pe gardurile vecinilor[/pull_quote_center]

Nimeni din cei care apeleaza la serviciile Consulatului nu pare sa acorde prea multa atentie anuntului, nici macar paznicul de culoare de la intrare. Oamenii intra cu un fel de smerenie in templul diplomatiei romanesti, se leagana la coada, isi povestesc salariile, problemele, frustrarile sau sperantele acumulate in Marea Britanie, rasfoiesc dosare cu documente, fac politica sau injura infundat daca li se greseste la ghiseu textul imputernicirilor aduse spre legalizare.

- Advertisement -

Acum nu mai sta nimeni cocotat pe gardul Consulatului fiindca, dupa un numar de reclamatii ale vecinilor englezi- sugerate in textul anuntului Consulatului Romaniei chiar de cuvantul “insistent”, romanii fumeaza acum pe trotuarul din fata intrarii, sau isi desfac sacosile cu sunca, branza si whisky in primul parc intalnit.

Stiam ca in Romania, stationare inseamna sa stai mai mult de 5 minute in acelasi loc”, ne-a spus cu naduf Mihai Radusca, din Iasi. [pull_quote_center]La astia, la englezi e altfel: mi-am aprins si eu o tigara la gard si dupa doua fumuri, a venit unul la mine sa imi zica: “No quick fag here, mate!” Cum ar veni, nici in fuga nu ai voie sa fumezi acolo![/pull_quote_center] (Traian George Crișan)

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: