Românii dau lecții de furat în Marea Britanie

[quote_box_center]Românii dau lecţii de furat în Marea Britanie. Jurnaliştii de la Channel 5 au difuzat un material în care un român le arată cea mai nou metodă de a intra în maşinile britanicilor.[/quote_box_center]

Cu ajutorul unui dispozitiv special acesta reuşeşte să blocheze semnalul emis de telecomanda proprietarului pentru a închide maşina.

Astfel, uşile autoturismului rămân deschise, iar hoţul este liber să intre şi să ia obiectele de valoare. Chiar dacă este vorba de o reconstituire a unei fapte, ideea le-a venit britanicilor pe baza unor fapte reale.

Mikki este un emigrant român în Marea Britanie care are o soluţie ingenioasă de a intra în maşinile victimelor sale.

Hoţul a acceptat propunerea jurnaliştilor britanici de a le împărtăşi secretul, astfel că Channel 5 a realizat un reportaj în care este prezentată metoda românului. Mai exact, acesta nu se chinuie să spargă geamul sau să forţeze uşa automobilului.

Dispozitivul lui Mikki blochează semnalul emis de telecomandă, astfel încât te îndepărtezi crezând că maşina este încuiată, dar de fapt nu este.

[pull_quote_center]Deşi acum locuieşte în Liverpool, Mikki susţine că a furat din multe oraşe europene. „Am fost în Germania. Am furat de-acolo. Am mai furat din Grecia, din Franţa. Dar aici în Anglia mulţi oameni îşi uită telefoanele în maşină, dar şi alte lucruri de valoare, electronice. Este o ţară unde poţi face bani uşor“, mărturiseşte Mikki în cadrul emisiunii.[/pull_quote_center]

Odată cu plecarea proprietarului, Mikki este liber să intre în maşina descuiată.Românul le-a povestit britanicilor că are experienţă din belşug.

[pull_quote_center]Mikki le-a mai mărturisit jurnaliştilor că banii pe care îi câştigă din furturi sunt folosiţi pentru a construi o vilă în România.[/pull_quote_center]

http://youtu.be/oCl4q2ZUSEE