11.3 C
London
Friday, November 19, 2021
11.3 C
London
Friday, November 19, 2021

Românii au revoluţionat industria alimentară din Londra

Nick Popovici şi Stafan Catoiu, proprietarii restaurantului Vita Mojo din Londra, şi-au început afacerea în speranţa că vor crea un loc în care clienţii îşi vor personaliza singuri mâncarea, în funcţie de preferinţe.

Cei care calcă pragul restaurantului au posibilitatea să-şi creeze un meniu mai sănătos, în care au control total asupra cantităţii de carne sau de legume folosită pentru realizarea preparatelor. Clienţii folosesc o aplicaţie digitală pentru a-şi configura preparatele, disponibilă atât în interiorul restaurantului, pe tabletele puse la dispoziţie pentru comenzi, cât şi pe site-ul oficial al restaurantului.anunturiuk.com Românii-au-revoluţionat-industria-alimentară-din-Londra,-design-own-meals

Aplicaţia foloseşte un algoritm complex capabil să calculeze numărul caloriilor şi valoarea nutriţională a preparatelor, precum şi preţul final al mâncării comandate.

- Advertisement -

 

Din echipa restaurantului fac parte un chef deja renumit în Londra, Paul Davies, dar şi un medic specializat în nutriţie, Helene Patounas. În funcţie de stilul de viaţă al clienţilor, aceştia le fac recomandări personalizate. Încă un motiv pentru care tot mai mulţi londonezi optează să mănânce la Vita Mojo este servirea rapidă şi serviciile de calitate.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcecancan

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: