18 C
London
Friday, July 1, 2022
18 C
London
Friday, July 1, 2022

Romanian Business without Borders afaceri de succes in Marea Britanie

Conferinta “Romanian Business without Borders” se desfasoara in perioada 15-16 mai, la sediul Institutului Cultural Roman din Londra.

In cadrul evenimentului antreprenorii romani, cu afaceri inregistrate in Romania, intra in legatura atat cu antreprenori si/sau companii din UK (romani si straini), cat si cu autoritati ale Romaniei in UK. Scopul proiectului este sa creeze conexiuni intre antreprenori, potentiali investitori si oficialitati, sa contureze si sa intampine noii directii de business.

  • Emi Gal (CEO Brainient)
  • George Betianu (Businessman UK)
  • Mihaela Carmaciu (Director Consult Medical Consult Ltd)
  • Dragos Teglas (Director artistic 13 shades of Romania)
  • Viorel Raducanescu (Businessman UK)

Sunt cativa dintre speakerii, care vor vorbi atat despre tendinte de business, cat si despre cum si-au construit afaceri de succes in Marea Britanie.

- Advertisement -

Proiectul se concentreaza pe cateva domenii de interes – medical, IT, turism si mici producatori. Am pus accentul pe acestea pentru a crea o noua tendinta prin care sa starnim interesul strainilor asupra Romaniei, incat sa ajunga sa cunoasca oamenii valorosi din aceste domenii. Conferinta de la Londra nu e doar pentru antreprenorii din cele 4 domenii, ci e pentru toti cei care isi doresc deschidere internationala.

Pe de alta parte, companiile mari pot sustine participarea tinerilor antreprenori romani prin achitarea taxei de participare pentru start-upuri. Taxa de participare nu se plateste pentru o persoana, ci pentru un start-up din care pot veni 2 persoane, deoarece majoritatea tinerilor antreprenori sunt asociati.

Conceptul “Antreprenor cu Zambet” isi propune sa aduca in prim-plan tinerii afaceristi romani, care sunt opened-minded, care stiu sa zambeasca, sa construiasca si relatii umane dincolo de “v” de business. Antreprenor cu Zambet este pentru cei care isi doresc sa se dezvolte, sa invete de la ceilalti, cei care apartin noii generatii, care vor sa schimbe perceptii si mentalitati, pentru cei care sunt ambitiosi, siguri pe ei si care gandesc mare.

In prezent noul val de antreprenori sunt cartea de vizita a Romaniei, pe langa bogatiile turistice.

Pe site-ul www.antreprenorcuzambet.ro pot fi gasite toate informatiile necesare, atat despre inscriere, cat si despre conditiile de participare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: