2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

România la Târgul Internațional de Turism de la Londra

[quote_box_center]Vizitatorii şi tour operatoriii au ales România şi în special Mamaia ca destinaţie de vacanţă. Ne-au spus-o chiar ei, în ultima zi a Târgului Internaţional de Turism de la Londra, unde standul ţării noastre a făcut senzaţie printre cei aproape 5000 de expozanţi.[/quote_box_center]

Punctul de atracţie maxim a fost carnavalul, însă ceea ce i-a cucerit cu adevărat pe vizitatori a fost spiritul românesc. O echipă Neptun TV s-a aflat în capitala britanică şi a surprins atmosfera evenimentului.
Ultima zi a târgului de turism de la Londra a fost una dedicată publicului. Așa că sute de potențiali turiști s-au înghesuit la standul României ca să-și aleagă următoarea destinație de vacanță.

- Advertisement -

Și au avut ce vedea. Nu mică le-a fost mirarea vizitatorilor  când contele  Dracula și-a făcut apariția în mulțime.

Personajul devenit deja emblematic pentru România le-a dat de veste turiștilor curioși că îi pot cunoaște povestea dacă aleg un circuit care pleacă din București, trece prin Bistrița și ajunge la Castelul Bran.

[pull_quote_center]Dracula există și e un agent extraordinar de promovare a turismului în România. Castelul Bran este atracția principală în România cu peste 600.000 de turiști care vin pentru Dracula[/pull_quote_center], a afirmat Cristian Macedonschi, președintele Asociației Dezvoltare Turistică Brașov.

Vizitatorii stand-ului României și  tour-operatorii  au mai adăugat pe lista destinațiilor de top și Mamaia, pentru că poate rivaliza cu orice loc exotic de vacanță din lume. Carnavalul care se organizează în stațiune i-a convins încă o dată că merită să vină pe litoralul românesc.

Cei prezenți au fost cuceriți de spectacolul plin de culoare și dinamism dar și de promisiunea unei veri în care pot îmbina relaxarea de pe plajă cu distracția din  cluburile de lux.
Soția mea este româncă, sunt tour operator și vreau să promovez acest eveniment“, a spus un bărbat.

[pull_quote_center]O să promovăm Mamaia clienților noștri ca destinație[/pull_quote_center]

[pull_quote_center]Le-a plăcut ceea ce am avut să le oferim, în special costumele de carnaval, pentru că au pene și pietre, am avut și prezentare de modă și prezentare de modă, este ceva inedit pentru un astfel de târg de turism[/pull_quote_center], a afirmat Alexandra Gâgiu, reprezentant Fashion Luxury Events.

Încântați de  stațiunea Mamaia, agențiile de turism de peste graniță s-au oferit să fie gazde ale viitoarelor show-uri de promovare.

[pull_quote_center]Este într-adevăr o idee bună, o idee nebunească și un punct de vedere bun. Le-am făcut o invitație organizatorilor să aducă petrecerea de la Mamaia la Marmaris, pentru că vara avem aproximativ un milion și jumătate de vizitatori și vrem ca turiștii noștri să vadă acest show în Marmaris[/pull_quote_center], a spus Sedat Kîrt, reprezentant Marmaris Tourism Union.

O să avem Fashion Tv România în colaborare cu Fashion Tv din Moldova și vom avea un carnaval pe masură așa cum se face și în Mamaia“, a precizat Alexandru Filipischi, manager agenție de turism.

Reprezentarea României la acest târg își va arăta beneficiile chiar de anul viitor.

[pull_quote_center]Am avut și ieri întâlniri cu reprezentanții ANAT-ului britanic. Ne vom promova destinațiile de pe litoral și din Deltă în catalogul lor care are peste 1.000 de pagini și din care România lipsea până acum din păcate[/pull_quote_center], a spus Corina Martin, președintele Asociația Litoral Delta Dunării.

A 35-a ediție a Târgului Internațional de Turism de la Londra și-a închis porțile. Anul acesta, la eveniment  au participat peste 5000 de expozanți din 186 de țări.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: