16.1 C
London
Sunday, June 19, 2022
16.1 C
London
Sunday, June 19, 2022

Români, veniți din Londra, așteptați de jandarmi la aterizare

Peste 30 de români care s-au întors din Londra au fost așteptați la aterizarea pe Aeroportul din Iași de către mai multe echipaje de jandarmi, după care au fost duși acasă, unde vor sta în izolare pentru următoarele două săptămâni.

A fost agitație mare, ieri, în jurul prânzului la Aeroportul Internațional din Iași. Peste 30 de persoane au venit cu avionul companiei Blue Air de pe aeroportul Lutton de lângă capitala Marii Britanii, iar la aterizare au fost așteptate de către forțe impresionante de ordine.

- Advertisement -

Pasagerii au fost preluați direct de la scara avionului și duși în izolare la domiciliu.

Pe zborul Blue Air din Anglia, ultimul de pe aeroportul Lutton, sunt mai mulți locuitori din comuna Ciurea care vor fi preluați de către un autocar pus la dispoziție de către autorități pentru a fi duși la Ciurea, unde ar trebui să intre în autoizolare”, a menționat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internațional Iași, potrivit bzi.

Primarul comunei Ciurei, de unde sunt oamenii  a spus că în aceste moment se mai află persoane aflate în autoizolare.

Noi am trecut la verificări, lucrăm cu Poliția Locală și cea Națională, să vedem dacă lumea stă în case în măsura în care poate să stea, cât respectă ei decizia aceasta. Noi stăm cu ochii pe ei și sper să nu avem probleme. Pentru cei care au venit din Londra au fost luate măsuri pentru transportul lor cu un autocar direct de la aeroport, alături de Poliția Rutieră, de Jandarmerie. Sunt 35 de persoane în această situație care vor intra în izolare”, a declarat edilul.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: