7.8 C
London
Saturday, December 18, 2021
7.8 C
London
Saturday, December 18, 2021

Români salvaţi din condiţii de sclavie modernă s-au întors la muncă în Wiltshire

Patru români salvaţi de poliţie de la nomazii din Wiltshire, suspectaţi că-i exploatau, s-au întors să muncească în locul de unde unde au fost eliberaţi.

Poliţia a precizat că bărbaţii s-au retras din cadrul unor proceduri judiciare şi s-au întors la Semington de bunăvoie. Ei fac parte dintr-un grup de opt bărbaţi români care au fost eliberaţi în urma unei operaţiuni împotriva muncii forţate.

Trei bărbaţi arestaţi ca suspecţi de trafic cu persoane au fost eliberaţi pe cauţiune.

Opt români au fost salvaţi într-o operaţiune a poliţiei în Marea Britanie

- Advertisement -

[pull_quote_center]Patru dintre cei opt bărbaţi români care au fost duşi într-un loc, în siguranţă, au decis să părăsească procesul weekendul trecut şi să se întoarcă la locul din care au fost eliberaţi[/pull_quote_center] , a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Wiltshire.

Poliţiştii i-au vizitat pe bărbaţi pentru a verifica (respectarea) mecanismelor de protecţie şi susţinere implementate şi dacă au nevoie de asistenţă suplimentară“, a adăugat el.

Poliţia a anunţat că ceilalţi patru bărbaţi români salvaţi din condiţii asimilate sclaviei moderne sunt susţinuţi în prezent de către Armata Salvării, o asociaţie de caritate.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook & pagina noastră de Twitter.

- Advertisement -
Sourceromaniatv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: