2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Români îşi vânează victimele la bancomatele din Marea Britanie

[quote_box_center]Doi români au fost condamnaţi la câte patru luni de închisoare şi plata unor despăgubiri, după ce au fost surpinţi de camerele de luat vederi în timp ce “lucrau” o britanică care îşi scotea banii de la bancomat[/quote_box_center]

Potrivit Daily Mail, Wendy Cleasby a fost păcălită de cei doi bărbaţi, pe care i-a calificat ca fiind “politicoşi şi fermecători“, în timp ce îşi retrăgea banii de la un bancomat din Santander.

- Advertisement -

Concret, victima era “atenţionată” că a scăpat o bancnotă de 5 lire, exact după ce a apăsat butonul pentru suma dorită şi aştepta să vină banii. În cele câteva secunde când femeia s-a întors, unul din escroci a întins mâna şi a sustras cele 300 de lire din bancomat.

Wendy Cleasby a povestit că atunci când a început să intre în panică pentru că bancomatul nu i-a livrat suma cerută, aceştia i-au sugerat că probabil e vorba de o eroare şi că bancomatul nu a înregistrat operaţiunea.

“[pull_quote_center]Au aşteptat momentul perfect. Ştiau perfect ce fac. Totul a durat câteva secunde[/pull_quote_center]”, a explicat doamna Cleasby, care a adăugat că modul în care vorbeau şi se comportau denotă faptul că nu erau la prima lor experienţă de acest fel şi că dacă n-ar fi văzut cu ochii ei cum a fost păcălită, pe înregistrarea video, ar fi jurat că aceştia nu au nicio legătură cu lipsa banilor.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: