10.9 C
London
Monday, November 8, 2021
10.9 C
London
Monday, November 8, 2021

Romani iscusiti si foarte muncitori au cabinete private pe Harley Street

Strada Harley, in zona Oxford e o artera discreta, cu imobile insirate, sedii ale unor afaceri care genereaza an de an profituri asemanatoare unor centre financiare mari.

O strada intesata de clinici, recunoscute in toata lumea, unde stomatologia se numeste cosmetica dentara, iar chirurgiei estetice i se spune sculptura de infrumusetare.

Locul este frecventat de vedete si celebritati din mediul de afaceri, dar aici am gasit si romani iscusiti si foarte muncitori. Au propriile cabinete si demonstreaza ca sunt buni in ceea ce fac.

- Advertisement -

Ecaterina Brady avea o cariera frumoasa in Romania, unde a facut marketing pentru megacorporatii. Si totusi, si-a urmat sotul la Londra, iar acolo s-a ambitionat sa faca doua facultate. Este povestea unei romance, mama a doi copii, care a luat-o de la zero intr-un domeniu nou si face medicina in sistem privat la cel mai inalt nivel. A deschis o clinica in cea mai buna zona cu facilitati medicale din Regatul Unit, un loc in care romanii castiga increderea clientilor prin dedicatia lor.

Romanca are cabinet la numarul 137. [pull_quote_center]Este clinica pe care mi-am deschis-o in Harley Street, este o clinica de fertilitate si de medicina pentru femei. Specializarea mea e in medicina pentru femei, ceea ce inseamna ca tratez de la tinere adolescente, pana la menopauza.[/pull_quote_center]

Are cabinetul la mansarda, in parteneriat cu un celebru ginecolog londonez, numit medicul anului in Regat, in 2010.

“Trebuie sa ai recomandari si trebuie sa faci parte din anumite societati, care au dreptul sa inchirieze locuri in zona respectiva. Toate casele de pe aceasta strada apartin familiei regale, toate sunt inchiriate si chiriile sunt controlate de aceasta agentie imobiliara a casei, deci nu poate oricine sa vina si sa spuna vreau sa inchiriez, chiar daca au enorm de multi bani. Trebuie sa ai aprobarea lor.”

Ea s-a specializat la Londra in medicina chinezeasca, dupa ce a studiat 4 ani la o facultate britanica. Face acupunctura, dar ofera si diverse tratamente cu infuzii de plante si uleiuri orientale.

In Romania a fost specialist de marketing pentru mai multe multinationale. Spune ca asta a ajutat-o in noua meserie, pentru ca abordeaza cu tact si dimplomatie fiecare clienta. Iar pacientele sunt multumite, chiar daca nu stiu mare lucru despre tara noastra si medicii care emigreaza de la noi.

Toate clinicile sunt amenajate incat sa para ca faci tratamente in propria sufragerie si interventii chirurgicale in vizita la un prieten si mai putin intr-un centru medical.

[pull_quote_center]Nu fac o diferentiere in functie de nationalitate. Si eu probabil ca am fost foarte norocoasa sa nu fiu judecata prin faptul ca sunt roman. Ci judecata prin ceea ce fac si prin modul in care imi fac meseria. Spunand asta insa, nu e usor. Nu e usor pentru ca este o piata extraordinar de competitiva. Si daca nu esti bun, se vede imediat. Nu ai cum sa pui o fatada si sa joci un rol pentru ca lumea isi da seama si automat iti vei pierde clientii.[/pull_quote_center]

Ovidiu Maurer este singurul medic stomatolog roman de pe Harley Street. De 6 ani aici, spune ca a avut referinte bune in randul stomatologilor britanici dupa ce a studiat si profesat timp de 15 ani in Germania.

Medicul Maurer spune ca odata instalati pe scaunul de stomatologie, vedetele devin oameni normali, cu probleme dentare pricinuite de varsta si de vicii precum fumatul.

Pe Harley Street stomatologia se numeste cosmetica dentara, iar medicii care profeseaza pe aceasta strada au propria asociatie a dentistilor din Marea Britanie, separat de restul stomatologilor din Regat.

[pull_quote_center]E o zona de excelenta medicala sa spunem asa, cunoscuta in toata lumea. Are specific medical[/pull_quote_center] spune Ovidiu Maurer, medic stomatolog.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: